Museovirasto
KULTTUURIYMPÄRISTÖN PALVELUIKKUNA

näytä/piilota kuvaus Kuvaus
näytä/piilota alakohteet Alakohteet
näytä/piilota tutkimukset Tutkimukset
näytä/piilota linkit muihin aineistoihin Linkit Museoviraston muihin aineistoihin
Kuva: Raahe Pikku Liekokangas. Kehäröykkiöt 2 (etualalla) ja 1. Kuvattuna kohti itää. Teemu Mökkönen 30.05.2020  Kuva: Raahe Pikku Liekokangas. Kehäröykkiö 4. Kuvassa kehäröykkiön isommista kivistä tehtyä ulkokehää. Metsätyökone on ajanut röykkiön yli. Kuvattu kohti koillista. Teemu Mökkönen 30.05.2020  Kuva: Raahe Pikku Liekokangas. Jätinkirkon eteläpuolella sijaitseva kahden isomman maakiven väliin tehty kivivalli, jolla pituutta 9 metriä. Kivivalli on kuvattuna länsipäätä kohti itäpää. Keskellä metsätyökone on ajanut vallin yli. Vallin länsipuolella (kuvassa oikealla, on tasattu ja kivistä raivattu alue nro 2. Kuvattu kohti itää. Teemu Mökkönen 30.05.2020  Kuva: Raahe Pikku Liekokangas. Välittömästi jätinkirkon eteläpuolella sijaitsevan kivivallin eteläpuolella on tasainen ja kivistä raivattu alue nro 2 (5 x 5 m, kuvassa keskellä). Vasemmalla näkyy kivivallin itäpään isompi kivi. Kuvattuna kohti itäkoillista. Teemu Mökkönen 30.05.2020

kysy tai anna palautetta tämän kohteen tiedoista

saavutettavuusseloste