Museovirasto
KULTTUURIYMPÄRISTÖN PALVELUIKKUNA

näytä/piilota kaikki koordinaatit Koordinaatit
näytä/piilota kuvaus Kuvaus
näytä/piilota tutkimukset Tutkimukset
näytä/piilota linkit muihin aineistoihin Linkit Museoviraston muihin aineistoihin
Kuva: Kuvassa on aseman keskiosassa sijaitsevan betonista rakennetun kaarevaseinäisen tähystysaseman torjuntasuunnan puoleinen seinä. Seinä on miltei kokonaan maavallin suojassa. Tähystysaukko sektoreineen jää teräskiskolla vahvistetun lipan ja maavallin väliin kapeaksi aukoksi. Edusta on lehtien peitossa.  Helsingin kaupunginmuseo. CC BY 4.0 Sakari Kiuru 15.5.2013  Kuva: Kuvassa on aseman keskiosassa sijaitseva betonista rakennettu kaarevaseinäinen tähystysasema. Tähystysaukko näkyy aseman katon rajassa. Tähystysaseman sisäseiniin sekä ulkopuolen betonirakenteisiin on maalattu graffiteja. Katon metalliset tukipalkit on jätetty paikoilleen. 	Helsingin kaupunginmuseo. CC BY 4.0 Sakari Kiuru 15.5.2013  Kuva: Kuvassa on aseman keskiosassa sijaitseva betonista rakennettu suojahuone. Huone on katon päältä osin ruohon peittämä. Katto on ehjä ja sen teräskiskot on jätetty paikoilleen. Suojahuoneeseen johtaa yhdyshauta. Suojahuoneen seiniin on maalattu graffiteja. Helsingin kaupunginmuseo. CC BY 4.0 Sakari Kiuru 15.5.2013

kysy tai anna palautetta tämän kohteen tiedoista

saavutettavuusseloste