Museovirasto
KULTTUURIYMPÄRISTÖN PALVELUIKKUNA
 
siirry kartalle omat tiedot
   
   
 

ARKEOLOGISET HANKKEET

  ohjesivu  
   
 
 
 
 
 
 
 
 
-
   
 
   
 
 
  hankkeet maakunnittain
  hankkeet vastuumuseoittain
  hankkeet ELY-keskuksittain
   
 

Ohjeita tietojen hakuun

 
Kun haet arkeologisia hankkeita, hakua kannattaa rajoittaa hakuehdoilla. Hakuehtoja voi olla voimassa useita yhtä aikaa. Jos et saa haullasi tuloksia, vähennä rajoittavia ehtoja.
 
kunta
Jos haluat kohdistaa haun koko Suomen sijasta johonkin tiettyyn kuntaan, valitse valikosta oikea kunta. Kuntamuutokset päivittyvät listaan vuosittain helmikuun aikana. Valikossa on myös vaihtoehdot "ei kuntatietoa", "monta kuntaa" ja "ulkomaat".
 
Voit hakea tämän valikon avulla hankkeet, jotka sijoittuvat jonkin tietyn, jo lakkautetun kunnan alueelle. Kuntamuutostilanteissa lakkautettavat kunnat siirtyvät tähän valikkoon. Tämä valikko ei kuitenkaan ota huomioon vanhojen kuntien mahdollisesti useita erilaisia rajavaiheita.
 
Voit valita tästä valikosta jonkin aihealueen, johon hanke tai hankkeessa tutkitut kohteet liittyvät. Teemahaku ei tuo kattavaa hakutulosta, sillä monille hankkeille ei ole tallennettu mitään teematietoa.
 
Vuosi-haulla voi hakea tiettynä aika välinä tehdyt hankkeet, esim. 1999-2001. Antamalla vain alkuvuoden, hakutulokseen saa kaikki kyseisenä vuonna ja sen jälkeen aloitetut hankkeet. Antamalla vain loppuvuoden, hakutulokseen saa kaikki kyseisenä vuonna tai sitä ennen päättyneet hankkeet. Jos haluaa vain yhtenä tiettynä vuotena suoritetut hankkeet, molempiin laatikoihin laitetaan sama vuosiluku, esimerkiksi 2016-2016.
 
Tutkimustyyppii-valikolla voi rajata hakuun vain tietynlaiset hankkeet.
 
Tekijä-kentän nimi on muodossa Etunimi Sukunimi. Jos haluat hakea sukunimellä, käytä alussa merkkiä % (esim. %Virtanen).
 

© Museovirasto
saavutettavuusseloste
tietosuojaseloste