KULTTUURIYMPÄRISTÖN PALVELUIKKUNA siirry kartalle omat tiedot
   
   
  ARKEOLOGISET HANKKEET
    
  kunta
 
  vanha kunta
 
  maakunta
 
  teema
 
vuosi
tutkimustyyppi
raportin tekijä
   
 
   
 
 
   
  hankkeet maakunnittain
  hankkeet maakuntamuseoittain
  hankkeet ELY-keskuksittain
 
Ohjeita tietojen hakuun
 
Kun haet arkeologisia hankkeita, hakua kannattaa rajoittaa hakuehdoilla. Hakuehtoja voi olla voimassa useita yhtä aikaa. Jos et saa haullasi tuloksia, vähennä rajoittavia ehtoja.
 
kunta
Jos haluat kohdistaa haun koko Suomen sijasta johonkin tiettyyn kuntaan, valitse valikosta oikea kunta. Kuntamuutokset päivittyvät listaan vuosittain helmikuun aikana. Valikossa on myös vaihtoehdot "ei kuntatietoa", "monta kuntaa" ja "ulkomaat".
 
vanha kunta
Voit hakea tämän valikon avulla hankkeet, jotka sijoittuvat jonkin tietyn, jo lakkautetun kunnan alueelle. Kuntamuutostilanteissa lakkautettavat kunnat siirtyvät tähän valikkoon. Tämä valikko ei kuitenkaan ota huomioon vanhojen kuntien mahdollisesti useita erilaisia rajavaiheita.
 
teema
Voit valita tästä valikosta jonkin aihealueen, johon hanke tai hankkeessa tutkitut kohteet liittyvät. Teemahaku ei tuo kattavaa hakutulosta, sillä monille hankkeille ei ole tallennettu mitään teematietoa.
 
vuosi
Vuosi-haulla voi hakea tiettynä aika välinä tehdyt hankkeet, esim. 1999-2001. Antamalla vain alkuvuoden, hakutulokseen saa kaikki kyseisenä vuonna ja sen jälkeen aloitetut hankkeet. Antamalla vain loppuvuoden, hakutulokseen saa kaikki kyseisenä vuonna tai sitä ennen päättyneet hankkeet. Jos haluaa vain yhtenä tiettynä vuotena suoritetut hankkeet, molempiin laatikoihin laitetaan sama vuosiluku, esimerkiksi 2016-2016.
 
tutkimustyyppi
Tutkimustyyppii-valikolla voi rajata hakuun vain tietynlaiset hankkeet.
 
raportin tekijä
Tekijä-kentän nimi on muodossa Etunimi Sukunimi. Jos haluat hakea sukunimellä, käytä alussa merkkiä % (esim. %Virtanen).
 

© Museovirasto