siirry kartalle omat tiedot

KULTTUURIYMPÄRISTÖN

Kohde: Puolarmetsä
Raportin nimi: Puolarmetsän sairaalatyömaalla suoritettu arkeologinen tutkimuskaivaus 1972-1973
Tekijä: Arja Nissinen
Tutkimustyyppi: Kaivaus
Muut tiedot: Digitoimatta suurikokoiset liitteet: liite 1 (Espoon peruskartta 1:20000, n:o 2032 12; kartassa merkintöjä) liite 2 (Espoon kartta 1:2000, L22, 30.6.1967; karttaan merkitty korkeuksia), liite 3 (Puolarmetsän sairaala, asemapiirustusluonnos, 15.2.1972), liite 5 (Puolarmetsän sairaala, asemapiirustusluonnos, 7.4.1972), liite 7 (asemakaavan muutos, Pasila). Digitoimatta jätetty suurikokoiset kaivauskartat: liite 11a (alue 1, taso 1), 12a (alue 1, taso 2), 13a (alue 1, taso 3), 14a (alue 1, taso 4), 15a (alue 1, taso 5), 16a (alue 1, taso 6), 29d (alue 2, taso 1), 30d (alue 2, taso 2), 31b (alue 2, taso 6), 34b (alue 2, taso 7), 36b (alue 3, taso 1), 37b (alue 3, taso 2), 38b (alue 3, taso 3), 41 (alue 3, taso 5), 44 (alue 4, taso 1), 45 (alue 4, taso 2), 46 (alue 4, taso 3), 47a (alue 4, taso 4), 48a (alue 4, taso 5), 49a (alue 4, taso 6, ), 50 (alue 4, taso 7), numeroimaton (taso 1).
näytä/piilota liitetiedostot Liitetiedostot
näytä/piilota linkit muihin aineistoihin Linkit Museoviraston muihin aineistoihin