siirry kartalle omat tiedot

KULTTUURIYMPÄRISTÖN

näytä/piilota hakulomake arkeologia

näytä/piilota hakulomake rakennettu ympäristö

näytä/piilota hakulomake kansatiede

näytä/piilota hakulomake kaikki

monta kuntaa; Espoo; Harjavalta; Heinola; Hämeenlinna; Iisalmi; Inkoo; Janakkala; Joensuu; Jyväskylä; Kangasala; Kemiönsaari; Savonlinna; Kitee; Kirkkonummi; Kotka; Kristiinankaupunki
Raportin nimi: Loppuraportti FinnARCH-projektin yhteydessä suoritetut luuanalyysit; osteologinen analyysi KM 37920, KM 36423, KM 37919, KM 38574, KM 37443, KM 37969
Tekijä: Auli Bläuer
Vuosi: 2013
Tutkimustyyppi: Luonnontieteellinen tutkimus
Muut tiedot: Raportissa lista kaikista tutkimuksessa mukana olleista kohteista.
Analysoitujen kohteiden kunnat: Espoo, Harjavalta, Heinola, Hämeenlinna, Iisalmi, Inkoo, Janakkala, Joensuu, Jyväskylä, Kangasala, Kemiönsaari, Kirkkonummi, Kitee, Kotka, Kristiinankaupunki, Savonlinna, Kotka, Laihia, Lapinjärvi, Lappeenranta, Lestijärvi, Loimaa, Loppi, Maalahti, Mynämäki, Nastola, Närpiö, Pedersöre, Pyhtää, Pälkäne, Raasepori, Rauma, Rautalampi, Salo, Sastamala, Savonlinna, Seinäjoki, Siuntio, Sysmä, Tammela, Turku, Vaasa, Valkeakoski, Vihti, Vöyri
näytä/piilota liitetiedostot Liitetiedostot
näytä/piilota linkit muihin aineistoihin Linkit Museoviraston muihin aineistoihin