siirry kartalle omat tiedot

KULTTUURIYMPÄRISTÖN

näytä/piilota hakulomake kansatiede

näytä/piilota hakulomake kaikki

Kurikka
Kohde: Mieto Rajala (Puska)
Raportin nimi: Kurikka Mieto Rajala (Puska). Jäljellä olevaan materiaaliin perustuva selostus kivikautisen asuinpaikan kaivauksesta
Tekijä: Ville Luho, Eeva-Liisa Schulz
Vuosi: 1969
Tutkimustyyppi: Kaivaus
Muut tiedot: Raporttiin liittyvien karttojen luonnoksia on Ville Luhon arkiston Ga-sarjassa. Luonnokset ovat pääosin rullalla olevia maastossa tehtyjä karttoja, jotka on teipattu yhteen puhtaaksi piirtämistä varten. Ajan myötä teipit ovat alkaneet irtoilla. Aineisto on huonokuntoista. Digitoimatta suurikokoiset kartat: taso I (ei puhtaaksi piirretty), profiili ruuduista B2-J2, profiili ruuduista D4-J4, profiili ruuduista A1-J1 ja profiili ruuduista K137-152.
näytä/piilota liitetiedostot Liitetiedostot
näytä/piilota linkit muihin aineistoihin Linkit Museoviraston muihin aineistoihin